Творчество.
|
|
24.05.2011, 09:08 | # 21
|
Ранг 8: Ветеран
| Altaira, Ууууу. Я бы сказал что они потрогали но не при дамах. Добавлено (24.05.2011, 09:08) --------------------------------------------- Вот еще один вид творчества. Налабал на гитаре в микрофон ноута. Вот.
Учиться на чужих ошибках? Ха..... Покажите мне человека научившегося на чужих ошибка жить, и не разу их не совершавшего. Я плюну ему в лицо и назову его лжецом.
|
|
| |
24.05.2011, 09:46 | # 22
|
Слава: Devoted Master
| Щас заценим) Добавлено (24.05.2011, 09:46) --------------------------------------------- Это у тебя там телевизор работал или что?) А так нормально)
На сайте 2 года и ... месяцев
|
|
| |
24.05.2011, 10:51 | # 23
|
| BioWarrioR, В соседней комнате телек пи*ел громко.
Учиться на чужих ошибках? Ха..... Покажите мне человека научившегося на чужих ошибка жить, и не разу их не совершавшего. Я плюну ему в лицо и назову его лжецом.
|
|
| |
24.05.2011, 10:55 | # 24
|
| НУ я слышал, то ли новости, то ли Х***** какая-то)
|
|
| |
24.05.2011, 11:00 | # 25
|
| BioWarrioR, Сериал "Выхожу тебя искать" начинался.
|
|
| |
24.05.2011, 12:02 | # 26
|
| EmpuW, Впервые слышу о таком сериале, творчество наверно (чтобы не отойти от темы)
|
|
| |
25.05.2011, 23:54 | # 27
|
| Как и обещала... Стих на украинском. Пока один. Постепенно будут появляться новые. Разрешаю критиковать справедливо и честно, но очень сильно помидорами попрошу не кидаться.
*** Колись давно, коли не було нас, Земля була квітуча і прекрасна. Було все добре й мирно у той час, Над усіма була Природа власна. Це зараз ради ситості й грошей Бездумно люди знищують природу. Тоді ж учили змалечку дітей Плекати землю й не бруднити воду. Тому тепер лиш зло панує скрізь, Бо гроші багатьом є сенс життя, Не викликає чуже горе сліз, Спіткало милосердя забуття. Як можна, люди, нищити красу, Яку дав Бог, а не самі створили? Провину й біль у серці я несу, За те, що люди в світі наробили. Так хочеться кричати на весь світ: Давайте ми відродимо усе! Я знаю, це займе багато літ, Але ця справа щастя принесе. Не залишайте рідної країни, Землі, яка усіх нас народила, У неї серце ніжне, як в дитини, Вона ж єдина, добра, ніжна, мила. І поважати треба труд віків, Роботу пращурів, батьків своїх. Вони ж бо слухали своїх дідів, І покладалися на волю їх. Нам треба все змінити на Землі, Бо люди загубились в темній млі. Лиш після цього все піде на краще, Але, на жаль, цього у нас нема ще...
Любовь - моя религия. Я умру за нее.
|
|
| |
26.05.2011, 00:15 | # 28
|
Мудрейший
| Altaira, молодец, мне понравился. Жду еще)
|
|
| |
26.05.2011, 23:17 | # 29
|
| *** Мету важливу має один крок, Він розділяє нас і наші мрії, Тримає нас поодаль від надії І шляху від низин аж до зірок.
Лиш один крок рятує нас від смерті, Тримає таємницею життя, Не дасть нам відлетіти в небуття І просто так забутись і померти.
Лиш крок дає нам шанс нормально жити, Ловити посмішки і буть щасливимЮ Ба, навіть злим, жорстоким і зрадливим, Дає цей шанс - хоч трохи порадіти.
Лиш крок не дасть здійснити повну дурість, Через яку ми втратили б усе, Надію крок упевнено несе, Аби розвіяти цупку, сумну похмурість.
Хто ж переступить крок і впевнено піде, А хто міцну здолає перешкоду, Хто прагне вирватися на сводобу, Дійде до цілі! А може й не дійде...
Той знай, усе залежить лиш від тебе! Від твого вибору: куди піти й навіщо, Свій вибір пам'ятати маєш вічно, Життя живеш лиш для самого себе...
Любовь - моя религия. Я умру за нее.
|
|
| |
27.05.2011, 10:10 | # 30
|
Слава: Assassin Within
| Altaira, очень хорошо у тебя получается, молодец! Аффтар, пищи исчо!
Форумная ролевая игра, заходите все! :)
|
|
| |